2005 tot 2014

Nieuwe markten en toepassingsgebieden stimuleren ons succes

2005

Oprichting van de dochterondernemingen in de Verenigde Arabische Emiraten en Hongarije

2006

MPR systeemrail 41/41 en MPR snelbevestiger

MÜPRO breidt zijn assortiment uit en introduceert voor het eerst een systeemrail met een getande opstaande rand in de railuitsparing. De MPR systeemrail 41/41 combineert een hoge stabiliteit met een goede hanteerbaarheid tijdens de installatie. Met de bijpassende MPR snelbevestiger kunnen buisklemmen en montagedelen snel en veilig worden bevestigd. Dankzij de gekartelde railmoer zorgt hij voor een slipvaste vergrendeling.

2007

Oprichting van MÜPRO Maritim en de dochterondernemingen in België en Tsjechië

2008

MPT-ondersteuningssysteem

Met het nieuwe MPT-ondersteuningssysteem introduceert MÜPRO een modulair bevestigingssysteem voor zwaar gebruik dat de voordelen van een hoog draagvermogen combineert met een doorlopende montagegroef. Het systeem is een alternatief voor de conventionele staalconstructie en is ontworpen voor de bevestiging van leidingwerk en aggregaten in de zware gebouwentechniek en voor de bevestiging van zware leidingsystemen in de industriële en installatiebouw.

2009

Glijslee 1,75 kN

De glijslee zorgt voor een veilige bevestiging van leidingen met temperatuurgerelateerde lineaire uitzetting. Met zijn lage totale hoogte van slechts 25 mm zet hij nieuwe standaarden en is hij ideaal voor het installeren van leidingen in kleine ruimtes.

2010

Glijslee 4 kN

Met de introductie van de nieuwe 4 kN glijslee biedt MÜPRO zijn klanten een hoogwaardig en eenvoudig te installeren zwevend punt voor het middelzware lastbereik.

2011

Brandbeschermingssystemen voor kabeldoorvoeringen

MÜPRO breidt zijn productassortiment uit met goedgekeurde brandbeschermingssystemen voor het afdichten van leidingen en kabels bij doorvoeringen door brandmuren en plafonds. Het toepassingsgebied strekt zich uit van eenvoudige enkele buisdoorvoeringen tot complexe gecombineerde doorvoerafdichtingen voor leidingen en kabels.

2012

Onlineshop en MÜPRO-apps

De onlineshop wordt bijgewerkt en er worden drie MÜPRO-apps uitgebracht.

2014

MPR-systeem thermisch verzinkt

Het MPR-productassortiment is uitgebreid en kan nu ook worden gebruikt in toepassingen met hogere eisen op het gebied van corrosiebescherming.

Oprichting van de dochteronderneming in India